• Sara Gomizelj

Plise komarniki


Komarniki so ena najboljših zaščit, ki nadležnemu mrčesu onemogoča vstop v naše domove. Omogočajo nam, da lahko brez skrbi zračimo prostore, jih naravno hladimo in spimo pri odprtem oknu. Obstaja več različnih vrst, tako da se za vsak tip okna ali vrat najde prava rešitev.

Plise komarniki so odlični za zaščito prostorov, ki imajo precej velike odprtine (panoramske stene, balkonska vrata, balkoni, terase...). Mrežica se zlaga kot harmonika, zato ne zavzamejo veliko prostora. Vgradna globina je samo 22 mm, kar pomeni, da so primerni na tistih oknih in vratih, kjer nimamo veliko prostora.

Nizek spodnji prag omogoča nemoten prehod. Upravljanje je enostavno, komarnik se zaustavi v kateri koli poziciji želite.

Plise komarnik je odporen na sunke vetra.

Sestavni deli komarnika so izdelani iz izbranih, kakovostnih, materialov, ki ne rjavijo. Profili komarnika so iz aluminija, mreže iz steklenih vlaken pa so UV-stabilizirane in zelo močne.

Priporočamo, da barvo komarnika prilagodite in uskladite z barvo stavbnega pohištva, da bo komarnik čim manj opazen. V ta namen vam ponujamo široko paleto barv, tudi lesnih dekorjev.

#komarniki #plisekomarniki

287 views0 comments